Advent

Credits:
Styling og foto Rigetta Klint
Kurvene er fra Muubs
De hvide skåle er fra Kay Bojesen
Bordet er fra Eberhart Furniture

På søndag er det første søndag i advent og det er lige så sikkert som ammen i kirken, at vi skal have en adventskrans. Jeg er en varm fortaler for traditioner og adventskransen er en af mine.

Lige så meget som jeg holder af den tradition, lige så lidt bryder jeg mig om en krans, som efter de to første uger er knastør og meget trist. Lige så lidt bryder jeg mig om en adventskrans med stearinlys så små og tynde, at man skal spare på dem.

Hos os er der derfor solide lys i adventskransen og i år har jeg forsøgt mig med at ”lægge en krans” i stedet for at ”binde en krans”. Måske er det en god ide?

Dette er ikke nogen DIY-blog, men jeg kan dog i korthed beskrive hvad jeg har gjort og hvad jeg tænker at gøre løbende.

Jeg fandt 4 zinkunderskåle som lysene kan stå på. Derefter har jeg lavet et spinkelt ståltrådsskelet. Først lavede jeg ståltrådsringe til rundt om lysene og siden forbandt jeg de 4 ringe med strenge af ståltråd og til sidst samlede jeg det hele i en krans. Kransen har jeg dekoreret ved stikke grønt ind i den/lægge grønt på den. Lige nu er det enebær, det er ret føjeligt. Min tanke er dog, at jeg så ofte som kransen trænger til det, kan skifte det hele eller dele af det grønne ud. Jeg forestiller mig snebær, kristjørn, kogler evt. Kombineret med de sidste frostroser fra haven.

Mine tidlige juleforberedelser byder også på nye planter foran huset og en krans på døren, kransen på døren er lavet af en renseribøjle.