At have stil

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Grønlykke.com

Dagens avis skriver:
Tendens: Fornyet kærlighed til libertyprint, og således får det hæderkronede Londonvarehus en tur mere i trendmaskinen.

Sådan er det, hvis man har en veldefineret stil. Nogen gange er man mere i vælten end andre gange. Mest er man uundgåelig, fordi stil til alle tider er mere overbevisende og mere troværdig end mode.
De mennesker og institutioner, man virkelig beundrer, er sjældent til fals, men snarere tværtimod er de konsistente og tydelige.
Det betyder ikke, at ikonerne ikke er i bevægelse, og det betyder ikke, at deres udtryk ikke forandres over tid, men det er en glidende bevægelse, og det essentielle er altid tydeligt og nærværende.

Sådan et menneske er Mette Grønlykke. Sådan en virksomhed driver hun.

Og tale om Liberty – Mette producerer de skønneste puder i libertyprint og i mange andre meget meget fine tekstiler. Tale om tekstiler og Mette - hvis du ikke bryder dig om voksdug, så skulle du måske alligevel give hendes en chance. Voksdug fra Grønlykke.com er pæne og næsten lige så føjelige som en almindelig dug, og så er de unægtelig med børn eller børnebørn til bords virkelig praktiske.

5 hurtige om Mette:
Mette elsker farver
Mad og tekstiler er hendes store passion
Mette deler gerne af sine erfaringer og tanker, den som giver mest får mest.
Hun tror fuldt og fast på karmaloven
Hun går aldrig ned på kvalitet

Mette bor og arbejder centralt i København.
Hun er er oprindelig uddannet dessertkok og har arbejdet på prestigefyldte restauranter i Danmark. I perioden 2000-2015 stod hun bag den ikoniske indretningsbutik Gronlykke.com i København.
Nu er butikken flyttet på nettet og Mettes designer og producerer desuden puder og voksdug i høj kvalitet til et globalt marked.

Det er vidunderligt med forandring sige Mette – Jeg vil nu arbejde lidt mindre – det gælder om at være fokuseret, om at vide hvor man vil hen, og hvad man vil opnå, og om at droppe overspringshandlingerne. – ”Er du klar over hvor meget, man kan nå på 4 effektive timer” spørger Mette og afbryder sig selv – ”altså jeg elsker jo mit arbejde, og jeg er jo opmærksom og samler inspiration alle døgnets vågne timer, men jeg lader altså ikke op foran computeren, jeg lader op når jeg prioriterer livet.”

- Livet, det er de voksne børn, samlivet med kæresten Lars som blandt andet byder på MANGE rejser – ”Det er en luksus det er at bo mit i byen”, spørger Mette. – ”Jeg tager min kuffert, triller ned for enden af gaden, hopper på metroen og mindre end en ½ time senere er jeg på vej ud i verden.” – Og livet, det er også tid til fordybelse og tid til de gode samtaler med venner og veninder gerne over et måltid mad.