For meget af det gode er ikke helt dumt

Credits:
Styling og foto Rigetta Klint

Louise Grønlykke kan du besøge her
Amazing Space finder du her
Miild har du her

Her er: Mojoo, Nordstjerne og Humdakin

Fra mig til dig, en billedserie med lidt til din ønskeliste, gaveforslag til en du holder særligt af eller måske helt enkelt lidt eller meget til dig selv?

På en eller anden måde falder skønhedspleje og smykker altid på et tørt sted.

Give gaver gå til guldsmed, lyder et gammelt reklameslogan. Det er en virkelig god ide. Hvis du vil have min anbefaling, så gå til en af de mange dygtige håndværkere og få dermed et helt unikt smykke. Jeg har til denne billedserie været forbi Louise Grønlykke. Hendes butiks og værkstedsunivers i Store Strandstræde i København er feminint og klassisk og hendes smykker er en langsigtet investering. Jeg har fotograferet filigran rødguldsringe med og uden diamanter, og øre og halssmykke hvor den hvide perlemorsplade med sirlig ornamentering udgøres af antikke kinesiske spillejetoner fra slutningen af 1800 tallet. Jetonerne køber Louise rundt omkring på antikmarkeder i ind og udland. Den runde plade i halssmykket er en hel rund jeton, øreringene er savet ud og efterfølgende indfattet i 24 k guld.

Sammen med smykkerne har jeg fotograferet økologisk hudpleje fra Amazing Space.
Laura Bonne som står bag både produkterne og bag Spaområdet på Hotel d’Angleterre var blandt de første i Danmark som inviterede økologien indenfor i et luksusunivers. Det skete da hun i 2002 åbnede en af Danmarks første spaklinikker på en sidegade i det centrale København. Den klinik som hun siden har flyttet til d’Angleterre
Amazing Space er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt og krop, samt kosttilskud. Såkaldt intelligent hudpleje med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt.
Det bedste ny teknologi kan tilbyde og det bedste naturen kan byde på, alt for at produkter bliver så effektfulde som muligt. Ikke for at ændre nogens udseende men for at gøre det absolut bedste for hver og en uanset køn og alder.
Duftene i serien er naturlige essentielle olier som i sig selv har en skøn og afslappende effekt, i hvert fald på mig.

Du skulle unde dig selv en behandling hos Amazing Space, læs mere her

Her i samme billedserie, har jeg økologisk, Svanemærket og allergitestet make-up fra Miild. Miild er, som meget andet hudpleje, udsprunget af en personlig historie med allergi som hovedperson. De to makeupartister og iværksættere Tanja Gregersen og Tine Emilie Svendsener begge hyper allergiske, meget kvalitetsbevidste og ret vilde med makeup. De beskriver meget udførligt på deres hjemmeside hvorfor Miild er et fornuftigt (og dejligt) valg. Læs med her. Jeg kan med mig selv som eksempel sige, at jeg opfatter mig ikke som specielt allergisk, bare føles det altid ubehageligt med foundation og pudder! Jeg kløer og øjnene hæver hver gang jeg får lagt en fuld makeup, men ikke når makeuppen hedder Miild!– Modtag mine varmeste anbefalinger! Det er ikke for ingenting at det unge firma på rekort tid har taget mange med storm.

Hudpleje og smykker har selskab af den fineste lak- make-up boks fra Mojoo, af marmorlåg-krukke fra Nordstjerne og af frottéhåndklæder fra Humdakin