I kategorien årets grønne brand

Reklame for:
Skagerak
Foto Rigetta Klint

På min linked In, på min Instagram og på min facebook har der den seneste uges tid cirkuleret historier, hvor danske designbrands har bekendtgjort, at de er blevet nomineret af Bo Bedre og Costume Living som årets brand i kategorien dette og hint. Det er en prestigefuld nominering forstås, og afhængig af hvem man er, så er de forskellige kategorier mere eller mindre relevante og mere eller mindre prestigefyldte.

Chris L Halstrøm, som blandt andet tegner møbler for Skagerak og aktuelt har været tovholder på renoveringen af Svinkløv Badehotel, hvortil hun også har tegnet en ny spisebordsstol, som Skagerak har produceret, er f.eks nomineret som årets designer.

Skagerak? De er nomineret som årets grønne brand, og det er for deres vedkommende en både vigtig og relevant nominering!

Hvorfor? Det kan du læse om her og her. Seneste skud på den grønne stamme hos Skagerak er begrebet ”Skagerak Reclassic- pass it on.

Om det koncept siger Sofie Bech, som er Marketing Director hos Skagerak:
”Livet er en dynamisk proces, hvor vi skifter bolig oftere end tidligere. Familier udvides, skilles og etablerer sig i nye konstellationer. Børn flytter hjemmefra, unge par søger udenlands, familier flytter på landet, og møbler, vi engang værdsatte, har måske udtjent deres formål eller er blevet tilovers, selvom kvaliteten og funktionaliteten stadig er upåklagelig.
Hos Skagerak er vi dedikerede til at skabe produkter, der er bygget til at klare et helt liv. Derfor har vi startet Reclassic, der er et bæredygtigt initiativ. Ideen er ikke ny, da den egentlig bare handler om sund fornuft, som de fleste i den ældre generation vil nikke genkendende til. For det handler om at passe på sine ting”.

Reclassic i praksis

Hvis du vil sende dit gamle Skagerak møbel i cirkulation, så tag det med til Skageraks butik på Indiakaj i København (du kan også starte med at sende et foto). Her vurderes møblet og prissættes efter stand med op til 50% af nyprisen.

For prisen på dit ældre møbel kan du handle nye Skagerak-møbler.

Skagerak udbetaler ikke penge for din Re-Classic, men bytter til nye Skagerak-møbler eller til donation til velgørenhed.

Alle Reclassic-møbler bliver istandsat og solgt videre sammen med historien om, hvor møblet har boet, og hvor mange år det har levet.