Julebordet

Credits:
Styling og foto Rigetta Klint
Stolen er fra Woud
Dugen er fra Himla
Servietterne er fra Tine K Home
Bestikket er fra Merci
Glassene er fra Louise Roe
Tallerken fra Lov i Listed
Vasen fra Glasmagerne
Fyrfadsstagerne er fra Muubs

Vores juleaften i år er en lille fest for to. Jeg elsker at være sammen med mine børn i julen, men mest elsker jeg, at de er sammen, også selvom det ikke er hos mig i år. Når det er på plads, kan jeg tillade mig den luksus, det er at nyde min mands vidunderlige selskab og en stille aften.

Jeg vil dække smukt op med en blanding af julegrønt og det, som findes i haven og med hyacinter, som er en yndet forårsbebuder midt i mørket. Jeg vil tage min bedste kjole på og en knaldrød læbestift, og så vil jeg kysse livet og min mand, og jeg vil drikke vin og være letsindig.

Her på billederne har jeg dækket op med en dug fra Himla, keramik fra Lov i Listed, glas fra Louise Roe, servietter fra Tine K Home og fyrfadsstager fra Muubs. Stolen "Pause Dining Chair" er fra Woud, tegnet af finske Kasper Nyman.

Woud er relativt nye på designscenen, etableret i 2014 af Mia og Torben Koed, som begge har en lang erfaring med produktion og salg af møbler. Woud er deres fælles ambition om at berige verden med perfekte designprodukter både fra etablerede, men navnlig fra mindre etablerede arkitekter og designere. Woud står for godt og ærligt design, er umiskendeligt nordisk i sin signatur og har et bredt udbud af møbler, lamper og indretningsdetaljer. Hold øje med dem.

Jeg synes rigtig godt om Pause Dining Chair, den er minimal næsten arketypisk, og man sidder fantastisk godt i den.
Stolen fås også i eg, men jeg er vild med malede stole, ja med malede møbler i det hele taget. Et malet møbel er et enkelt redskab til at samle og definere rummets farve.

#blomsterbilleder