Luksus makeup

Credits:
Styling & foto Rigetta Klint
Makeup fra Kjær Weis
Vaser fra iittala
Lakbakker fra Mojoo
Drikkeglas fra Glasmagerne

Det er en ganske særlig luksusfornøjelse at fotografere make-up fra Kirsten Kjær Weis.

Jeg sætter stor pris på hendes produkter, og jeg synes om hendes makeupfilosofi, som er ”less is more”. Jeg elsker hendes look, som kan sammenfattes til ”sunkissed”, og jeg værdsætter, at produkterne er økologiske.

Jeg har kendt Kirsten længe. Få år efter jeg i 2007 etablerede SLOWFASHIONhouse som on-line varehus, åbnede Kirsten sit kosmetikbrand Kjær Weis. Hendes makeup blev hurtigt en del af min produkt- og brandportefølge. Det har været en stor ære for mig.

Kjær Weis er historien om en hårdt arbejdende jysk makeupartist med en 20 år lang og solid international karriere og med base i NYC. Kirsten kunne ikke kunne finde noget på markedet, som tilfredsstillede hendes ønsker om at forene økologi, funktionalitet og høj luksusfaktor.

Hun tog sagen i egen hånd og arbejdede i årevis på at lave det absolut bedste verden hidtil havde set og kunne i 2010 lancere sit økologiske luksus makeupbrand Kjær Weis.

Barren var fra begyndelsen sat højt på alle parametre. Emballagen blev tegnet af Marc Atlan, som også har tegnet for blandt andre Comme des Garcons og Helmut Lang. Emballagen er i øvrigt i sig selv innovativ, idet de smukke metalæsker er genanvendelige. Man køber blot en ny refill, når den gamle er brugt op. Makeuppen er produceret i Italien. Den har 95% økologiske indholdsstoffer og er i en kvalitet som modeller, skuespillere og professionelle makeupartister verden over med det samme elskede.

Serien startede med at tilbyde øjenskygger og creme blush. Hurtigt efter kom en skøn lip tint, en slags læbepomade med farve.

Siden er den udvidet med adskillige produkter som alle fås i individuelle æsker, eller som kan samles i en smuk og praktisk make-up collectors box. Jeg har langt fra prøvet alle nye produkter, men jeg er vild med den gamle lip tint, og jeg elsker, at jeg nu også kan få læbestift hos Kjær Weis.

Ved du, hvor meget læbestift en gennemsnitskvinde spiser på et liv? Mere end 3 kg! Jeg spiser min søsterpart! Derfor er det ret dejligt at vide, at den er lavet af noget som ikke skader helbredet.

Glædelig rød julemund!

#blomsterbilleder