MÆT

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Kogebogsforfatter mv Katrine Klinken
Forlaget Muusmann

Vi nærmer os udgivelsesdagen for MÆT- en kogebog af Katrine Klinken, stylet og fotograferet af undertegnede.

I MÆT finder du 36 måltider, som hver består af 5 portionsanretninger, smukt dækket på på tekstil, glas, træ og keramik fra et stort antal danske kunsthåndværkere og på godt hverdagsdesign fra flere forskellige samarbejdspartnere.

MÆT bliver man, når alle sanser er tilfredsstillet. Et måltid mætter, når maden smager godt, er varieret og appetitligt serveret.

I denne bog er måltidsoplevelsen tænkt i sin helhed.

Udgangspunktet er gode råvarer, godt håndværk og smukt designet service.

Bogen MÆT viser, hvordan man med relativt enkle midler kan lave et harmonisk, varieret og sundt hjemmelavet måltid mad af sæsonens lokale råvarer.
Udgangspunktet er at bruge tallet 5. I alle bogens måltider indgår 5 retter med mindst 5 smage, 5 madvarer, 5 konsistenser, 5 tilberedningsmetoder, 5 farver og 5 materialer i servicet.

Maden indeholder mange grøntsager, en hel del fisk og skaldyr og ikke ret meget kød.

Bogen er inspireret af de verdensarvsbeskttede japanske washoku-måltidsprincipper, som Katrine Klinken har studeret i Japan hos Elizabeth Andoh.

Katrine har altid arbejdet med mad og formidling af smag, kvalitet og råvarer. Hun er medredaktør af Politikens ”turen går til Japan” og har skrevet 28 madbøger. Hun arbejder freelance som madskribent, madstylist, underviser, foredragsholder m.m.

Frem til udgivelsesdagen vil jeg her på SLOWFASHIONhouse have fokus på nogle af de elementer, som ud over opskrifterne indgår i bogen. Det er bla kunsthåndværkerne, som muliggør det smukt dækkede bord, og det er dem, som fremstiller råvarerne til det gode måltid.

Når bogen udkommer, får du også en ”smagsprøve” på maden og du bliver inviteret til lanceringsevent.

MÆT er i handlen inden påske!

265 lækre sider pris kr 299,95
Indtil 1. april kan du forudbestille den med 20% rabat her.
( rabatkoden ermæt” den giver 20% på ordinær pris og fri fragt i Danmark)