Nytårs status

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Humdakin
Karin Carlander
Blindes Arbejde
Mathias Overvad
Woodcraft by Jonas Als
Marianne Krumbach

De sidste sjatter er hældt ud, der er vasket op, frugtfadet er stillet frem og et blank, sundt, nyt år ligger foran os alle.

Jeg benytter mig som så mange andre af nytåret til at holde status. I 2017 indledte jeg den arbejdsmæssige del af min nytårsstatus allerede i juli, hvor det var et år siden, jeg flyttede tilbage til Danmark og påbegyndte mit nye freelance liv og dermed en slags nytår for min virksomhed.

Jeg vil ikke trætte med mine overvejelser, men blot fortælle at min status førte til, at jeg besluttede at samle op på den slags arbejde, jeg oprindeligt lavede på SLOWFASHIONhouse. Ikke den del som handler om at udbyde nethandel - det er der andre som er meget bedre til og mere passionerede omkring - men den del som handler om at lave branding af små og store virksomheder ved at sætte deres produkter i en sammenhæng, både i tekst og billeder.

Jeg kalder det nu som tidligere mit online magasin, og jeg har i 2018 reserveret en stor del af min arbejdstid til dette magasin. Det skrev jeg også lidt om her.

Nu hedder den form for arbejde, at arbejde som influenser – ikke at forveksle med influenza, selvom begge dele for så vidt handler om at smitte.

Da jeg sidst arbejdede på den måde, hed det ikke noget, men det virkede.

Læserne var glade for at blive præsenteret for smukt og langtidsholdbart design.

De brands jeg arbejdede med havde glæde af at blive eksponeret, og jeg selv havde en god følelse af at bidrage med noget jeg er god til og som er vigtigt.

Rigtig godt nytår, Rigetta