På mit skrivebord

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Kartotek Copenhagen
Skagerak
Julie Damhus
Skrivebordet og skrivebordsstolene er design Egon Eiermann fra Please Wait to be Seated

På mit skrivebord er der orden lige nu! Sådan er det når jeg har haft MEGA travlt i en længere periode, så rydder jeg op. Ikke så meget for at få orden på bordet men for at få ro i hovedet!

OG travlt det har jeg haft – den opmærksomme læser ved at jeg 31 oktober lancerer et nyt print bookazine. HÅNDværk bookazine. Det har format som et magasin, men det er uden annoncer.

Det handler som navnet antyder det om håndværk, kunsthåndværk og design.

Fremover kommer HÅNDværk bookazine to gange om året. Jeg glæder mig SÅ meget til at dele det med jer.

Hvis du vil forudbestille kan du læse mere om hvordan det foregår her:


Stationary

Jeg er vild med notesbøger. Ikke at jeg er specielt systematisk med dem. Jeg misunder de i mit netværk som skriver så det kan læses og som omhyggeligt daterer og arkiverer, sådan er jeg ikke!

Men lækkert omslag, kvalitetspapir, velvalgt typografi og et smukt format gør mig mør, og nu prøver jeg igen. Kartoteks røde bog til ”memories” skal i brug og jeg skal forsøge at skrive læsbart.

Jeg forsøger mig også med en ny brevbakke fra Skagerak til ind og udgående, en ny blyantsholder, ligeledes fra Skagerak, er der også blevet plads til.Mød Julie Damhus


Kaffen indtager jeg i dag i en kop fra Julie Damhus. Julie er en af dem du kan læse om i mit nye bookazine. Koppen er fra hendes nye semi-industrille serie TOTO. En keramikserie som hun ikke drejer selv, men får fremstillet i Polen. Hvad hun derimod laver selv er prototyper og produktudvikling, og så har hun en anden serie keramik som hun drejer selv på værkstedet uden for Århus. Glæd dig til at læse mere om Julie i artiklen ”formet i ler”Er du blevet inviteret?

Hvis ikke du er på mit nyhedsbrev, og derfor ikke er inviteret til bookazinlanceringen, så kan jeg tipse om at det foregår I samarbejde med A. Petersen Collection & Craft på Kløvermarksvej 70, 2300 Kbh S - d. 31 oktober fra 16.30 – 18.30

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her, så får du en påmindelse i ugen op til festlighederne.