Punktum, slut

Nej tværtimod – punktum, nu begynder det –

Jeg har netop trykket på send. Manuskriptet til det første HÅNDværk bookazine er ude af mine hænder. Mere end 300 billeder, knap 100000 tegn!
HÅNDværk bookazine er en printpublikation, som fremover kommer to gange om året. I samarbejde mellem undertegnede og Muusmann Forlag, som også er det forlag som har udgivet min bog HÅNDVÆRK.

Det her er et drømmescenarie for mig. Det favner alt hvad jeg har lært og erfaret og praktiseret i mit efterhånden lange arbejdsliv.
Bookazinet er en direkte forlængelse af mit onlinemagasin og en direkte forlængelse af bogen HÅNDVÆRK, og så er det begyndelsen på en rejse, som jeg ikke endnu kun kender delmålet for.

Jeg glæder mig SÅ meget til at stå med det i hænderne. Glæder mig til at dele det med jer og glæder mig til at det skal få et liv ikke bare i Danmark men over alt i verden hvor der er en interesse for skandinavisk håndværk, kunsthåndværk og design.

HÅNDværk bookazine er forsynet med både danske og engelske tekster, og mulighederne er dermed uendelige.

Jeg tager gerne imod hjælp!

Hvis nogen af jer har en butik, en boghandel, et hotel eller et andet sted som skal forhandle bookazinet så giv lyd.

Hvis nogen af jer har internationale samarbejdspartnere og kontakter, som kunne tænkes at ville forhandle HÅNDværk bookazine, så tager jeg med kyshånd imod tips og kontakter og anbefalinger.

Jeg tager imod på egne og på forlagets og ikke mindst på vegne af branchen og sagen.

Sagen? Min mission er nu som tidligere at formidle mennesker og produkter som giver mere til verden end hvad de tager. Vi kunne jo kalde det morgendagens arvegods!

Vol. 1 som udkommer 1. november har undertitlen ”Til bords med håndværk” og handler om både bordet, det vi mødes om, det vi spiser, dem som laver det vi spiser, og det vi spiser af og med, for uden alt mulig andet rundt om emnet! Interview, reportage og inspiration!

Out and over for nu, jeg vender tilbage med nyt tættere på lanceringen.

Vil du tipse mig om potentielle forhandlere så nås jeg på:

rigetta.klint@SLOWFASHIONhouse.com

På forhånd tak for al hjælp, Rigetta

På billederne er der produkter fra: (reklame for)

Glyngøre Shellfish
Lovely Linen
Lillerød
Majbritt Zelmer Olsen
La:Bruket - dansk agent Walnutstreet
Karin Carlander
Kläsbolls Linneväveri
Hårbølle Mejeri
Kay Bojesen
Eva Solo
16/16 Arita
Skagerak
Andrea Brugi
Gurli Elbækgaard
Lov i Listed
Mona Vander
Diverse keramik udlånt af Yonobi