Som hund så ejer

Credits:
Styling og foto Rigetta Klint
Cloud7 finder du her

Gammelt mundhæld siger, at hund og ejer ad åre kommer til at ligne hinanden, eller måske endda, at man anskaffer en hund, som ligner en selv. Om det går på udseende eller egenskaber skal jeg lade være usagt. Rigtig sjovt bliver det når hund og ejer har samme præferencer; lækkert tøj, smukke møbler og andet godt gear.

For det tyske par Petra Jungebluth og Todd Schulz blev samlivet med deres designinteresserede hunde så sjovt, at de i 2010 lancerede deres brand Cloud7 som producerer det ypperste til designinteresserede hunde(ejere).

Gear til hunde, som de selv har lyst til at omgive sig med.

Petra og Todd har arbejdet med henholdsvis mode og design og med branding og markedsføring i hele deres karriere, og det fremgår. Jeg stødte på dem første gang i 2011.

Allerede da, et år efter etableringen, var profilen knivskarp og designet og kvaliteten mere end i orden.

Den læser som har fulgt med længe har set deres produkter på SLOWFASHIONhouse.com før. Jeg har solgte deres hundesenge dengang SLOWFASHIONhouse også var onlinebutik.

Da jeg første gang mødte Petra og Todd blev jeg ikke bare betaget af deres helt igennem fine design og deres udsøgte kvalitet, men jeg blev også draget af deres billedmateriale, som er skabt i samarbejde med Hamburg-baserede fotograf Janne Peters. Hun har fotograferet hunde og hundeejere i deres hjemlige miljø, billederne finder du her.

Den gang havde jeg en fin lille gårdhund, Buster, han var en stor ynder af Cloud7. Nu har jeg giftet mig til 2 mynder. Omend deres smag er lidt mere sofistikeret end Busters, så er de også begejstrede, måske sætter de endda endnu mere pris på større dele af sortimentet.

CLoud7 har på få år etableret sig på verdenskortet med forhandlere i mere end 25 lande. I Danmark har de for nylig lavet en aftale med en agent og jeg forestiller mig, at vi inden længe kan se dem repræsenteret i mange af vores bedste designbutikker.