Til bords med blomster

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Håndværk bookazine
Muusmann Forlag
Selvfølgelig skal der blomster på bordet!
I min verden er det næsten utænkeligt ikke at have buketter. Buketter som passer til årstiden.

Ryst puderne og sæt blomster i vaserne, det er et af de tidligste råd jeg modtog, kvinde til kvinde, som et quickfix, når der skal etableres atmosfære i hjemmet, men også som sjælepleje når humørbarometreret står på lavtryk.

Jeg har som regel blomster med på mine interiørbilleder. Billederne i mit bookazine HÅNDværk som udkommer 31. oktober, er en udtagelse fra reglen.

Vil du svælge i blomsterbilleder, så har jeg samlet et udvalg her.

Vil du til trods for fraværet af blomsterbilleder i bookazinet forudbestille no 1 ”til bords med håndværk”, så kan du læse mere om hvordan det foregår her.


Forebyggende indsats

Som skrevet er det næsten utænkeligt for mig ikke at have blomster på bordet. Ikke for at afhjælpe dårligt humør men for at forebygge.

Buketten her, er som så ofte er, en blanding af noget jeg har hentet hos blomsterhandleren, noget fra haven og lidt fra grøftekanten.

Jeg har en ret stor vasegarderobe, og alligevel er det af og til de gamle brune syltekrukker som vinder. Der er især meget smukke til efterårsbuketterne synes jeg.


Den skønne blå hørdug er fra Lovely Linen, dem kan du se meget mere til i HÅNDværk bookazine no 1, hvor jeg flere steder har dækket op med hør fra dem.