Vil du med?

Som den frekvente læser måske har bemærket, så har jeg fyret op under SLOWFASHIONhouse og publicerer nu flere gange om ugen.

Beslutningen om at prioritere arbejdstid på at fotografere og skrive til denne platform har været under overvejelse i et stykke tid. Nu er jeg oppe i gear og jeg er SÅ glad for det.

Jeg vil fremover beskæftige mig med, og præsentere dig for, alt som falder indenfor rammen af SLOWliving: Mad, mode, indretning, rejser og refleksioner.

Hvad er så SLOWliving kan du rimeligvis spørge? Da jeg designede og solgte produkter formulerede jeg mig således: ”Et SLOW produkt er morgendagens arvegods.”

Mine tanker nu går i samme retning. Jeg beskæftiger mig med mennesker, tøj og ting og oplevelser af kvalitet. Mennesker, ting og oplevelser som tilfører mere end de tager. Mennesker, ting og oplevelser man nødigt vil være foruden.

Jeg tænker ikke at missionere, men jeg tror på, at æstetik flytter sjæle, eller i hvert fald kan inspirere.

På denne platform kan du forvente at møde SLOW i den forstand, at jeg byder på gennemarbejdet, kvalitetsbevidst og veldokumenteret historiefortælling.

Hvis du vil følge med på rejsen bliver jeg glad, det kan du gøre her på sitet, på Facebook og på Instagram og har du ikke allerede tilmeldt dig mit månedlige nyhedsbrev så kan du gøre det lige her.

Hvis du vil høre om mulighederne for at samarbejde kan du kontakte mig her

Den del af min arbejdstid, som jeg ikke lægger her på SLOWFASHIONhouse bruger jeg på at fotografere for kunder i hele livsstilsspektret.

Jeg arbejder med kampagnefotografering fra konceptudvikling over styling til færdigt resultat. Jeg byder også gerne ind som sparringspartner i design og produktudviklingsfasen. I rollen som ekstern Brand Manager kan jeg være med til at sikre sammenhæng mellem virksomhedens profil, kundens behov og det produkt som udbydes og den måde det formidles på.