Advents søndag

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Plantekasser fra Land

Første tegn på den snarlige højtid er adventskransen og dørpynten –
Adventskransen er hos os i år et stort fad med kogler og 4 gedigne lys, som vi kan brænde alle aftener i december.
Dørpynten har jeg bundet med løs hånd, og krukkerne foran huset har fået tildelt mos og kogler med i rigelige mængder.

Naturens skattekammer

Når sandheden skal frem, så er naturens skattekammer i form af kogler, mos og grønne grene foruden lys altid min foretrukne julepynt, eller rettere mit foretrukne decemberpynt.

23 december derimod, så vender skuden og så går jeg går all ind på guld og glimmer, kugler, kræmmerhuse og hjertekurve, det vender vi tilbage til.

Mine juleforberedelser startede sidste uge, da jeg skulle juledekorere vinduer hos Kudsk PR på Frederiksberg Alle. Lige meget hvordan jeg vred og vendte ideerne, så vendte jeg hele tiden tilbage til kogler, kogler af alle slags, grene med lærkekogler, fyrrekogler og grankogler. Det blev stemningsfyldt og smukt på en stille måde.

Langsigtede forberedelser

Sidste uge rummende også flere forberedelser endda af den mere langsigtede slags.

I oktober fik vi plantekasser foran huset fra Land, kasserne er fremstillet af stål og de bliver smukt rustne af afvind og vejr. De er allerede ret fine. Næste ryk er at udvide køkkenhaven i baghaven med tilsvarende kasser brugt som højbede. For at de kan være fine til foråret, når de skal plantes til, så har vi fået dem leveret og stillet op nu.
Anne fra Land hjalp med at få skruet dem sammen, og nu venter de blot på at blive fyldt op med jord og på forår, og jeg glæder mig både til at arbejde med haven og til at vise den frem til jer, som ser med!

Æstetisk bæredygtighed

Onlinemagasinet SLOWFASHIONhouse er et æstetisk bæredygtigt univers, men også et univers der forholder sig til vores fælles ansvar i forhold til materielle og menneskelige resurser og i forhold til at forvalte og forny kulturarven.
Det kalder jeg SLOW, fordi det tager den tid, det tager at producere stoffet, det optages langsomt, fordøjes langsomt og forgår langsomt!
At bære sig ansvarligt ad kræver viden og erfaring. På SLOWFASHIONhouse deles viden og erfaring om emner, som relaterer til håndværk, kunsthåndværk, design, arkitektur, kunst, mad, mode, have, skønhed, rejser og velvære.

SLOWFASHIONhouse er først og fremmest sat i verden for at inspirere og sprede glæde.

Glædelig december kærlig hilsen, Rigetta