Aiayu

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Cluth fra Ayau
Slippers fra Shangies
Solbriller fra Mykita
Lipgloss og Makeupboks fra Kjær Weis

Jeg elsker fornemmelsen af at få noget mellem hænderne, som er uomtvisteligt lækkert, som er visuelt rigtigt lige nu, og som på grund af sin kvalitet og / eller originalitet har potentiale til at holde.

Ofte er det den slags ting, som kopieres og efterlignes, eller hvis man skal formulere sig lidt venligere, som inspirerer andre til lignede produkter!

Sådan en ting er den lille strikkede cluth fra Aiayu.
Hvem mangler ikke (endnu) en lille taske til at rumme det løse, en taske som kan være makeup pung, penalhus, stor pung eller lille aftentaske?
Inspiration eller billigere kopier til trods vil jeg ikke have andre end originalen.

Da Aiayu lancerede deres taske for nogle år tilbage, havde man ikke set strikkede og hæklede tasker siden 70erne og Aiayu ramte plet. Tasken rammer stadig plet, den er smuk, den er blød og sanselig, den er uhøjtidelig, den er et godt billede på Aiayus produkter i det hele taget.

I Aiayus verson af mode og luksus er respekt for de, som arbejder med at fremstille produkterne og respekt for det omkringliggende miljø en del af eksklusiviteten på lige niveau med fornemmelsen for materiale og håndværk.

Aiayu har siden 2004 arbejdet med både interior og fashionstrik af boliviansk lama uld og med lokale strikkere i Bolivia. Deres veldefinerede værdigrundlag taler om at kombinere mode og bæredygtighed, og deres værdigrundlag gennemsyrer hele deres virksomhed.

De senere år har de også produceret i Nepal og Indien. Stilen er casual, naturlig og skandinavisk, og farvevalget er sofistikeret men ofte diskret.

Smukt helt enkelt!