bogholderen

Reklame for:
HÅNDværk bookazine
Rigetta Klint
A Petersen

Jeg taler ofte og gerne om A Petersen Collection & Craft.

Senest i forbindelse med udstillingen ”Man power” her

Det er derfor en stor glæde for mig, at de har inviteret HÅNDværk bookazine inden for og er vært for lanceringseventet torsdag d 31 oktober fra kl 16.30 – 18.30

Torsdag den 31. oktober er også dagen hvor A Petersen meget apropos bookaziner, bøger og magasiner præsenterer et nyt møbel i AP Serien: ”Bogholderen”.
Det lille boghjørne fungerer perfekt ved siden af sofaen eller alle andre steder, hvor du vil stable bøger og magasiner uden at lægge dem direkte på gulvet.

I første produktionsrunde er der fremstillet 40 bogholdere, fordelt på 10 farver. Med andre ord, først til mølle!

Bogholderne er tegnet arkitekt Dan Svarth. Han er uddannet snedker fra Bornholms Møbelfabrik i 1962 og er siden udannet på både Kunsthåndværkerskolens Møbelafdeling og på Kunstakademiets Arkitektskole, hvor han også har virket som lærer og forsker.

Dan Svarth var fra 1972 -1980 ansat på Poul Kjærholms tegnestue. Siden da har han tegnet møbler i eget navn, og han har forsket i og skrevet om historiske møbler, ligesom han er en særdeles aktiv modelbygger.

Bogholderen kan ses (og erhverves) som en del af lanceringseventet HÅNDværk bookazine.


Velkommen i baren

Samme dag kan du se eller gense udstillingen ”Man Power”, og du kan nyde en drik i baren, som er bestyret af Copenhagen Distillery

Du kan selvfølgelig også få fingrene i HÅNDværk bookazine no 1, lige som du kan købe bogen HÅNDVÆRK, der udkom sidste år.

Vil du hellere forudbestille HÅNDværk bookazine kan du se mere om dette her