Den blå time

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Skjortekjole fra Aiayu
Strikket bluse fra Iben Høj
Strikket bluse fra FUB
Tørklæde fra Margit K
Slippers fra Shangies

Denne lille historie handler om al ting og ingen ting……

Om glæden ved blå og ved den blå time, om sand mellem tæerne og den helt særlige stemning som hersker på stranden inden solen står op.

Den handler også om tøj, som jeg synes rigtig godt om.

Den tynde skjortekjole fra Aiayu som er perfekt over badedragten (eller over en underkjole) for det bliver vel sommerlige om et øjeblik?

Den strikkede flæsebluse fra Iben Høj. Iben som designer og producerer eventyrligt fint eksklusivt strik i små serier. Hun har været med længe. Hun er både en del af modebranchen og ikke en del af modebranchen. Hun har klasse og stil, og hendes design er eviggyldigt og ses ikke sjældent på de bonede gulve. De senere år har Iben Høj taget syvmileskridt i retning af en mere kunstnerisk karriere, og også i den sammenhæng høster hun anerkendelse. Lige nu er hun aktuel under Milan Design Week, hvor hun udstiller strikkede skulpturer på den kuraterede udstilling Mindcraft 18.

Når talen falder på strik, så vil jeg ikke undlade gerne pege på FUB – indtil for nylig kendte jeg bare FUB som børnetøjs brand. Læs mere her. Nu ved jeg, at jeg også kan forsyne mig, og det gør jeg mere end gerne, kvaliteten er fin, og stilen underspillet og passer perfekt i min garderobe.

Jeg peger videre – med hele hånden! De sorte slippers er fra Shangies, dem har jeg snart vist i alle farver, jeg er helt enkelt vild med dem. Jeg sværger ellers til Birkenstock om sommeren, men de har fået sig en hård konkurrent. Jutesåler og bomuldsbånd, hvad mere kan man bede om? Shangies er virkelig bekvemme, og så fås de som sagt i et væld af farver - i sig selv en bekvemmelighed!

Den sidste anbefaling denne gang går til de små kvadratiske tørklæder fra Margit K, de er perfekte i størrelsen. De kan bruges som bånd i håret eller som lille tørklæde i halsen, de er desværre ført i butik fra slut maj fortæller Margit her efter jeg har fotograferet, men den der venter på noget godt venter ikke forgæves!