En billedvæg

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Billedrammer fra Moebe
Soyalys og keramisk undrskål fra Gnist

En hel billedvæg eller 12 individuelle motiver?

Som du sikkert har bemærket, har jeg sammen med bogen HÅNDVÆRK udgivet en serie fotoposters.

Fotografierne er trykt på 240 g svanemærket papir i Sverige i formatet 30 x 40 cm.

Som sagt er de også fine enkeltvis og navnlig er de fine i skifterammerne fra Moebe. Rammerne består af to stykker plexiglas, 4 lister i eg og en elastik som både holder sammen på det hele og som fungerer som ophæng.

Rammer fra MOEBE

Jeg har drømt om de rammer siden jeg så dem første gang for snart længe siden, uden at hæfte mig ved afsenderen.

Hæfte mig, det gjorde jeg til gengæld under forgangne 3days og design, det kan du læse om her. Sorry, jeg har forstået at jeg har sovet i timen, nu følger jeg med og jeg er vild med alt hvad jeg ser hos Moebe. Moebe som er et samarbejde mellem håndværk og design, mellem snedkeren Anders Thams, som i øvrigt var cand.scient.pol inden han videreuddannede sig til snedker og arkitekterne Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen. Den helt rigtige fagkombination hvis man skal opnå et produkt som er optimalt både fra en håndværksmæssig og en formmæssig vinkel. Rigtigt fordi der er tale om et tæt og respektfuldt parløb hvor alles spidskompetencer kommer i spil og hvor der er kort fra tanke til eksperiment til produkt. Produkterne ser indlysende, legende og selvfølgelige ud, faktisk så selvfølgelig at man kunne fristes til at tro at de altid har eksisteret.

Nok har jeg sovet i timen, men det har verden heldigvis ikke og på få år er Moebe gået fra at være en iværksættervirksomhed til at være en international designvirksomhed som man regner med derude!

Hvis du vil handle rammer fra Moebe kan du gøre det her:Her kan du købe fotoposters