Formland

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
A PART OF THE ART
Stelton

Det er messetid. Sidste uge modemesse, i denne uge går turen til Formland.

Jeg glæder mig til at møde nuværende kunder og samarbejdspartnere, kommende kunder, kolleger og udstillere og andet godtfolk fra branchen i Herning de kommende dage.

Jeg er tidligt oppe og på vej og selvom det stadig er mildt eller nærmest lunt, så fortæller lyset mig med al tydelighed at det er august og sensommer. Min favorit årstid, og jeg har lyst til at klæde mig i dybere farver og egentlig også at til at få lidt mere tøj på. Mere tøj må vente lidt, i stedet glæder jeg mig over min nye tynde økologiske bomuldsskjortekjole fra A PART OF THE ART. Faktisk har jeg haft kyst til den kanelfarvede kjole siden jeg så den første gang for længe i Stockholm hvor jeg besøgte dem. Nu har jeg den, og den skal på til Herning. Den bliver en augustfavorit og så bliver den hængt væk sammen med sommergarderoben og kommer i brug igen næste mange sensomre.

Da jeg havde været på modemesse, kom jeg hjem med tasken fyldt af krøllede visitkort som var lige til at smide ud. Denne gang er der anderledes orden i sagerne, mine kort er placeret i en elegant vifteformet kortholder fra Stelton, tegnet af Søren Refsgaard. Kortholderen, den er egentlig til kreditkort, men passer perfekt til mine visitkort. Kortholderen er en del af serien ”Companion” som foruden består af kufferthangtag, pilleæske og nøglering, alle dele er fremstillet af aluminium og silikone.

Søren Refsgaard er industriel designer, han har sin base her på Frederiksberg hvor jeg også befinder slår mine folder. Han arbejder for mange forskellige designvirksomheder, Stelton, RIG-TIG, Kunstindustrien, Nomess og Skagerak bare for at nævne nogle, jeg har tidligere fotograferet hans skærebræt ”Sild” tegnet for Skagerak, det finder du her.