husk madpakken

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
RIG-TIG

Jeg har været i Sverige i den forgangne uge. Det er der sikkert flere, som allerede har bemærket på min Instagram.

Anledningen? Min mand, som arbejder en del i Sverige, var af en kollega inviteret til at låne hendes skønne hus i Halland. Et hus som ligger ved søbredden, i skoven, midt i fred og ro.

Når tilbuddet er så godt, følger jeg gerne med, og for min egen del er det således, at jeg får længsel efter det svenske sprog og efter den svenske natur, hvis jeg har været for længe borte.

Det er i og for sig ikke så længe siden jeg sidst var i Sverige, det kan du læse om her, og her, men man kan jo altid forebygge abstinenser, og siden jeg behøvede ro til at skrive (arbejder på et projekt som jeg snart fortæller mere om), og siden jeg længe har haft planer om at rapportere fra L: A Brukets hovedsæde i Varberg (den får du senere på ugen), så passede alt som fod i hose!

Jeg har læst og spist min morgenmad ved søbredden, skrevet med udsigt til søen, og nydt stilheden afbrudt af et par småudflugter.

Min mad og drikke havde jeg i madkasse og drikkedunk, som Halskov & Dalsgaard har tegnet for Rig-tig. Super smart madkasse med indbygget køleelement og god vandflaske der ligesom en gammeldags termokande har et låg, som kan bruges som drikkebæger.

Den ene halvdel af det designteam Hanne Dalsgaard kan du læse om her.

Selvfølgelig kunne jeg have taget min mad med ud på en tallerken, men så havde jeg ikke fået mulighed for at vise det her sæt, som jeg faktisk rigtig gerne vil slå et slag for, lige som jeg ved samme lejlighed gerne vil slå et slag for at genindføre madpakken. Jo jeg ved godt, at de fleste tænker føj, sure, lidt for varme madder er ikke noget for mig, men det er her kølelementet kommer ind i billedet! Giv madpakken en chance!