Inspiration

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Kogebogen MÆT og Muusmanns forlag

You Can Find Inspiration in Everything
- (And If You Can't, Look Again)

Jeg indleder denne lille historie, den syvende i rækken af historier som tæller ned til udgivelsen af kogebogen MÆT med et citat af modedesigneren og forretningsmanden Paul Smith, citatet er helt centralt for, hvordan hans liv og hans karriere har været, og så er det titlen på en bog fra 2001, som handler om netop inspiration.

Paul Smith er til stadighed en stor inspiration, og hans brug af farver og hans eklektiske miljøer er lige nu mere moderne end nogen sinde. Lad den sag hvile for nu. Efter påske vender jeg stærkt tilbage med en hel stribe af historier, som alle har modefokus.

You can find inspiration in everything, and if you can’t look again.
Et citat jeg igen og igen vred og vendte og havde det sjovt med under vejs i arbejdet med bogen MÆT.

Dogmet var, alle serveringer indeholder foruden mad fremstillet af årstidens lokale råvarer, 5 smage, 5 tilberedningsmetoder og i servicet 5 materialer og 5 farver, det meste kunsthåndværk, lidt men godt industrielt design foruden en portion ”lidt af hvert fra arkiverne”.

Dette dogme betød, at jeg gradbøjede hver farve i en forårs, en sommer, en efterårs og en vintervariant og at rødt godt kan være en nuance af gråt, og at grønt godt kan være et næsten usynligt blad!

MÆT er nu lige på trapperne, du kan frem til 1 april forudbestille bogen med 20% rabat og fri fragt i Danmark ved at benytte rabatkoden "mæt" her.

Hvis du vil læse mere om MÆT kan du læse her, her, her, her, her, og her