Julemarked

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
SKAGERAK

Jeg har vist billeder fra SKAGERAKs butik og showroom før, dem kan du se her og her, og du har måske også selv været forbi?

Hvis ikke så vil jeg gerne invitere dig indenfor lørdag d 24 november mellem kl 11.00 og 17.00.
Her deltager jeg sammen med en lang række andre i det årlige julemarked.
Du er selvfølgelig også varmt velkommen på et genvisit, hvis du allerede har besøgt stedet!

På julemarkedet sælger jeg min bog HÅNDVÆRK og mine fotoposters. Desuden er der keramik, papirvarer, børster, tekstil og meget andet for ikke at tale om SKAGERAKs egen meget fine kollektion af møbler og indretningsdetaljer.

Som bonus på bonus serveres der dagen igennem kaffe, te, glögg og grillede skumfiduser i haven, hvor der i øvrigt også kan købes juletræer og pyntegrønt.

SKAGERAKs butik og showroom


Huset, som danner rammen om Aalborgvirksomheden SKAGERAKS showroom og butik i København, ligger ved indkørslen til den gamle frihavn og var oprindelig posthus. Nu er ejendommen i en nænsomt istandsat version en af Københavns smukkeste butikker, hvis du spørger mig.

SKAGERAK, som er en videreudvikling af det gamle Trip Trap, har et langtidsholdbart fokus, og det mærker man så snart, man træder inden for døren. Der er ro for øjet, og alt man finder dér er skabt med henblik på funktionalitet og med henblik på at vare længe. Både udstillingen og sortimentet føles på en gang moderne og klassisk.

Spørger man parret, som ejer SKAGERAK, Jesper og Vibeke Panduro, så er det langtidsholdbare og ansvarlige deres fundament og hele omdrejningspunktet for deres virksomhed.

B Corp virksomhed


I 2016 blev SKAGERAK certificeret som B Corp virksomhed og er dermed en del af den globale none profit B Corp bevægelse, som lige nu tæller ca. 2100 medlemsvirksomheder.
B Corp står for Benefit Corporation, der er en sammenslutning af fremsynede virksomheder på tværs af størrelse, branche og nationalitet. Deres fælles mål er at redefinere det, der skaber succes i erhvervslivet. B Corp tror på, at man i fremtiden kvalificerer sig til succes ved at konkurrere om at være bedst for verden, ikke bedst i verden.
B Corp har en stærk tro på, at virksomheder er den mest kraftfulde driver for at skabe forandring. B Corp går forrest og er med til at skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forretningsforståelse står side om side med en større samfundsmæssig bevidsthed.

Det betaler sig, er jeg sikker på, både på bundlinjen og i form af god karma og lovprisninger – f.eks. har Skagerak netop modtaget magasinet Mad & Boligs ærespris 2018 for deres fokus på at få lækkert design og brug af bæredygtigt træ til at gå hånd i hånd.

"Bæredygtighed er en tendens, som er gået fra at være forbeholdt idealisterne til at være et minimumskrav fra forbrugernes side. Bæredygtighed betyder sammen med gennemsigtighed og en troværdig storytelling mere og mere for fremtidens forbrugere. De vil kort sagt have ansvarligt producerede produkter, og de vil ikke fyldes med varm luft." sagde chefredaktør Ulla Johanne Johansson i sin motivation.

Jeg glæder mig til at møde mange af jer på lørdag ude i den virkelige verden i den gamle Frihavn hos SKAGERAK, adressen er: Indiakaj 2, 2100 KBH Ø