lanceringen

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
HÅNDværk bookazine
A Petersen Collection & Craft
Chris L Halstrøm
Copenhagen Distellery
Iittala

I går var en festdag. Den officielle udgivelsesdato for mit nye print-bookazine HÅNDværk som fremover skal komme to gange om året. Bookazinet har i samme udgave både dans og engelsk tekst.

I ugen op til lanceringen har jeg haft travlt med at sende forudbestillinger afsted.

Du kan stadig bestille hos mig, se priser her ved at sende en mail med navn og adresse og telefonnummer til info@slowfashionhouse.com
Håndværk bookazine koster 170 kr + 30 kr i forsendelse.
Hvis du på samme tid bestiller no. 1 som udkommer 31. oktober 2019 og no. 2 som udkommer 30 marts 2020, får du dem samlet for 300 kr. Beløbet faktureres samlet og skal forudbetales inden modtagelsen af no. 1. Fragten er 30 kr pr nummer.

Du kan absolut også købe dit bookazine hos din boghandel og i mange designbutikker og i en lang række velassorterede kiosker i det ganske land.
TAK

Som i næsten ikke har kunnet undgå at se, så blev festlighederne afviklet hos A Petersen på Amager i København. A Petersen lancerede samtidig et lille nyt opbevaringsmøbel som bookazinerne blev udstillet i.

Der var stort fremmøde af glade mennesker.

Af hjertet tak til alle som kom og gjorde dagen festlig.

Tak til Anders og Kari fordi i lagde hus til og tak for mange gode samtaler, både i den her sammenhæng og i det hele taget.

Tak Dan Svarth, fordi du har givet form til en bogholder, ovenikøbet en bogholder som elsker bookaziner.

Tak Copenhagen Distillery for at bestyre baren. Jeg med mange andre kan varmt anbefale deres gin.

Tak til mit forlag Muusmann og forlægger Hanne Muusmann for at tro på ideen om et halvårligt bookazine om håndarbejde, håndværk, kunsthåndværk og design.

For mig er bookazinet en kanal hvor jeg får afløb for mit behov for at udfolde mig kreativt, men det er mindst lige så meget en måde, hvorpå jeg kan øse af alt det jeg gennem et langt liv har hørt, set, læst og erfaret.

I al beskedenhed håber jeg, at HÅNDværk bookazine kan påvirke. Kan være et kærligt vink med en vognstang. En opfordring til at være opmærksom på, at den nærmeste genvej til en bæredygtig langtidsholdbar praksis går gennem kendskab til og viden om materialer og håndens arbejde. En måde hvorpå vi kan brede glæden ved det genuine ud til mange.

Tak til min mand, både for at tro på ideen og for at være der for mig i processen.

1000 1000 tak til alle I som medvirker i no. 1 som hedder til bords med.

Jeg har siddet til bords med mange af jer. Det er ofte til bords med, at vi har de gode og udviklende samtaler. Man siger at man bliver hvad man spiser, jeg vil hævde at man også bliver det man taler om når man spiser sammen, og at man formes af det, man spiser af, og af det man sidder på og ved når man spiser

Sidder på og ved var netop omdrejningspunktet for den samtale, jeg havde med møbeldesigner Chris Liljenberg Halstrøm, da jeg lavede et miniinterview med hende til første nummer af bookazinet.

Chris var dengang så generøs at tilbyde, at hun ville fortælle lidt om din tilgang til design, når bookazinet en gang skulle lanceres. Det gjorde hun derfor i går.


Chris Lijlenberg Halstrøm

I sin lille tale hyldede Chris sit samarbejde med A Petersen. Hun gav udtryk for at det er helt særligt og meget befordrende for det perfekte resultat, at have en producent som Anders Petersen. Jeg føler mig overbevist om at det er godt af mange årsager. Den årsag Chris betonende i går, hvor vi talte meget om håndværk, er det faktum at A Petersen har eget snedker og polsterværksted, og at der derfor meget kort afstand mellem der hvor designideen bliver født og der hvor den skal udføres. Sådan har vi en tradition for at arbejde i Danmark, eller rettere sådan havde vi en tradition for at arbejde. Langt de fleste steder samarbejder man i dag på distance.

Det er ikke vanskeligt at forestille sig fornøjelsen ved at kunne se på tingene sammen, ved at finjustere og udvikle i fælleskab. Chris Lijenberg Halstøms sofa er et godt eksempel på at det kan lade sig gøre og ovenikøbet lade sig gøre til en konkurrencedygtig pris.

Chris talte desuden om at se sig tilbage for at være i stand til at bevæge sig fremad. Altså ikke noget med at smide alt over bord for at starte forfra, snarere noget med at stå på skulderne af tradition og viden.

Lige vand på min mølle! – TAK

I HÅNDværk bookazine kan du blandt andet læse, hvad Chris mener om stolen som møbel!