Mit sommerkøbenhavn

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Bænken er fra Skagerak

Der er flere indfaldsvinkler til dagens historie som er illustreret af Drachmannsbænken, som står i Skageraks gårdhave på Østerbro.

Den første: De kommende 3 dage er der 3 Days of Design i København, et sansebombardement og en lang række åbne døre til designvirksomheder som viser sig op fra deres allermest festlige side.

Nogle af stederne står dørene altid åbne som f.eks hos Skagerak i den gamle frihavn på Østerbro, her har man blot i anledning af 3 Days of Design sat ekstra fokus på bænken, ikke bare Drachmann bænken som er den danske sommerbænk over dem alle, men på bænke i det hele taget. Under overskriften ”we do benches” har Skagerak samlet hele deres sortiment til skue.
Andre steder er der i anledning af 3 Days of Design åbnet i showrooms, hvor offentligheden ellers ikke kan komme ind, og man kan som almindelig nysgerrig eller kunde kigge indenfor. Der er også i anledning af 3 Days of Design arrangeret kurraterede udstillinger flere steder i byen.
Du kan finde programmet her. Jeg skal rundt de kommende dage og samler op på, hvad jeg har set i søndagens historie.

Indfaldsvinkel nr. to: Det er så småt to år siden, jeg flyttede tilbage til København, jeg vil gerne i en række historier dele med jer, hvad der er blevet mine sweet spots under de forgangne år.
Her kommer Skagerak også ind i billedet. Hvis du endnu ikke har besøgt deres butik på Indiakaj 2 i København, så vil jeg varmt opfordre til at lægge vejen forbi. Ud over deres eget sortiment, som er stort og fint, så rummer butikken tillige et nøje udvalg af andre produkter, som er værd at se nærmere på. Du kan læse mere om Skagerak her.

Indfaldsvinkel nr. tre: Frem til min sommerferie arbejder jeg syv dage i ugen på at færdiggøre en bog om håndværk og kunsthåndværk, som skal udkomme i efteråret. Et omfattende og meget berigende arbejde. Indimellem skal jeg luftes og hente frisk energi, det tænker jeg, at jeg passende kan gøre ved at besøge mine favoritspots og ved at opsøge nye steder, jeg endnu ikke har besøgt, altså små ture væk fra computeren ud i et blomstrende København og omegn. Mine ture ud i byen deler jeg har på SLOWFASHIONhouse i 2-3 ugentlige historier. Jeg tager gerne imod tips og gerne imod invitationer!


#mitsommerkøbenhavn