Nytårsstatus 2019

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Stelton
Kay Bojesen
Karin Carlander
Woodcraft by Jonas Als
Muusmann Forlag
Tina Marie Cph
Oh Oak
Studio Arhøj
Nina Nørgaard

Onlinemagasinet SLOWFASHIONhouse har i sin nuværende form eksisteret et år. Jeg elsker at fortælle historier i ord og billeder. Tak fordi I følger med.

På mange måder handler mit arbejde med onlinemagasinet, som alt andet jeg har beskæftiget mig med, om håndværk, formgivning og om formidling.Jeg har altid været optaget af det langtidsholdbare, af mennesker, tøj, ting og oplevelser, som giver mere til verden, end hvad de tager.
Man kunne kalde det for bæredygtighed, æstetisk bæredygtighed eller måske endnu bedre morgendagens arvegods!

Hvorfor hedder magasinet SLOWFASHIONhouse og ikke SLOW-noget-andet-house?


Det korte svar er, at jeg har mit udgangspunkt i mode. Det var da jeg arbejdede med tøj, at jeg startede med at tale om SLOW. Det var i modeverdenen, jeg etablerede mine rutiner omkring processer, og det var der, jeg lagde grunden til min stil. Navnet hænger ved og er et vidnesbyrd om min historie.

SLOW og æstetisk bæredygtighed, hvad betyder det?

SLOW skal ikke forstås som langsom eller tilbagelænet. Jeg er ret flittig, og de, jeg skriver om, er også flittige. Jeg bruger ordet SLOW, fordi det, jeg beskæftiger mig med, er blevet skabt med grundighed og omtanke. Det, jeg beskæftiger mig med, konsumeres SLOW, fordi det har en iboende kvalitet. Et produkt med en iboende kvalitet er et produkt, som bærer præg af sit gennemarbejdede design, sit langtidsholdbare materialevalg og sin kvalitetsmæssige forarbejdning.

Nu har jeg behov for at gøre nytårsstatus

For at sikre at onlinemagasinet udvikles i tråd med, hvad I finder relevant, vil jeg bede om hjælp. Jeg har lavet en læserundersøgelse, en række spørgsmål, som det tager ca. 5 minutter at svare på. Jeg bliver glad for alle besvarelser og skal bede om at få dem inden 15. januar.
Tak til alle som har bidraget, resultatet kan læses her:

Som tak for din ulejlighed kan du ved svare deltage i lodtrækningen om min æske med 12 fotoposters med motiver fra bogen HÅNDVÆRK. Du kan se alle motiverne her.