Om loyalitet og integritet

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Vævede hørhåndklæder fra Karin Carlander
Strikket håndklæde fra Humdakin
Kam fra Hornvarefabrikken
Lys fra Alterlyset
Glas fra Gerner Jahncke
Hudpleje fra Bettes, Yard Etc, Weleda og Aesop

Om jeg har alle de ting selv, jeg laver billeder af og skriver om?
Eller om jeg i det mindste ønsker mig at have dem alle?
Om jeg kan synes godt om flere ting med samme funktion (på en gang eller næsten samtidig?)
Om jeg kan betales til at skrive noget pænt om noget, jeg ikke bryder mig om?
Hvordan bevarer man troværdigheden, når man som jeg laver det som på nudansk hedder influencermarketing?

Influencermarketing

– det betyder, at jeg bruger min stemme til at reklamere for oplevelser, holdninger og ting og sager. Fordi jeg reklamerer, og det gør jeg, hvad enten jeg tager mig betalt eller ej, så står der altid øverst i historien: ”Reklame for”. Så er der ingen, som er i tvivl – jeg starter altid med Reklame for: Styling og foto Rigetta Klint, det gør jeg, fordi jeg også reklamerer for mig selv, for det som jeg kan bestilles til at lave mod betaling (og hvis det er et produkt, jeg kan stå inde for, og som falder inden for det, jeg beskæftiger mig med). Dernæst skriver jeg navnene på de virksomheder, steder eller personer, artiklen reklamerer for.

At bruge sin stemme og dermed sin integritet og at vise, hvad man står for, igen og igen, det er nogenlunde som det selvportræt, du ser her ved siden af næsten nøgent og alligevel med maske på!

Den professionelle distance

Masken er min erfaring og min professionelle distance, nøgenheden er min ærlighed og min stil, som jeg aldrig går på kompromis med, hvad enten jeg bliver betalt eller ej. – Og ja jeg kan sagtens synes godt om håndcreme fra flere forskellige virksomheder eller mange forskellige glas også næsten på en gang. Jeg forsøger altid i både billeder og tekst at være loyal overfor det enkelte produkts iboende værdi og kvaliteter. Dette besvarer måske også det første og det andet spørgsmål, nej jeg har ikke det hele selv, heller ikke selvom jeg af og til fotograferer det i mit hjem eller på mig selv, og nej jeg ønsker mig ikke det hele. Jeg har som udgangspunkt rigeligt. Men en gang imellem er der noget, jeg bliver særlig glad for, og så er det en gave, at det som oftest er inden for rækkevidde.

Service info: Den grønne maske er en Glow Mask fra Bettes Skincare, den har jeg selv og jeg er vild med den, du kan læse mere om Bettes her.