pree-orderDu kan nu forudbestille bookazinet HÅNDværk no 1 nu ved at sende en mail med navn og adresse og telefonnummer til info@SLOWFASHIONhouse.com

Den officielle udgivelsesdato er 31 oktober. Ved forudbestilling har du bookazinet i din postkasse senest 30 oktober.

Håndværk bookazine koster 170 kr, fri fragt i Danmark. Efter 31 oktober koster fragten 30 kr pr forsendelse.
Fragt til øvrige markeder kalkuleres individuelt.

Hvis du på samme tid bestiller no. 1 som udkommer 31. oktober 2019 og no. 2 som udkommer 30 marts 2020, får du dem samlet for 300 kr. Beløbet faktureres samlet og skal forudbetales inden modtagelsen af no. 1.

Du kan også købe dit bookazine ude i den fysiske verden: HÅNDværk bookazine vil komme på hylderne i en lang række velassorterede kiosker, i din boghandel, i museumsbutikker og i mange designbutikker.Facts om HÅNDværk bookazine

HÅNDværk bookazine handler om håndarbejde, håndværk, kunsthåndværk og design.
HÅNDværk bookazine har skandinavisk perspektiv og globalt udsyn.

Indhold: interview, reportage og inspiration
Format: bookazine uden annoncer, halvårlig publikation
Sprog: dansk og engelsk (i samme publikation)
Sideantal: 150
Format: 215 x 280 mm (softback)
Papir: 150g
Vejledende pris: 170,00 dkk - 240,00 sek - 23,00 euro
Forfatter og fotograf: Rigetta Klint

Indholdet


Udgivelse: vol.1, no. 1 udkommer 31 oktober 2019 - tema: ”at the table with håndværk”
No. 2 udkommer 30 marts 2020. ” the textile issue” handler om alt det bløde såvel i boligen som i moden

I no. 1 har jeg talt med gallerister, håndværkere, industrielle formgivere, arkitekter blandt andre Chris Liljenberg Halstrøm som har stået for renoveringen af Svinkløv Badehotel, Anders Petersen og Kari Svarre fra A. Petersen og jeg har talt med Josephine Akvama Hoffmeyer som står bag FILE under POP. Josephine har designet 5 farvekort eksklusivt for HÅNDværk bookazines læsere.
No. 1 indeholder desuden interview med en østersfisker, med ejeren af et mikro-osteri, en citronbonde og en keramiker.

I HÅNDværk bookazine findes også række stillebenfotografier med håndværks-og designprodukter primært fra skandinaviske producenter.

Bagerst i bookazinet findes et overskueligt bibliotek med oversigt over de mere end 80 virksomheder som er omtalt.


Om produktionen

HÅNDværk bookazine er sat i verden i et samarbejde mellem Muusmann Forlag og undertegnede. Et samarbejde jeg priser samarbejdet i høje toner. Herunder skylder jeg, såvel forlægger Hanne Muusmann, min korrekturlæser Maria Wittendorff og grafiker Maria L Rohde Madsen som har gjort mine layoutskitser til trykklare filer, en stor tak.

Bookazinets engelske tekster ikke var kommet til verden uden hjælp fra Dorte H Silver.

HÅNDværk bookazine bliver trykt i Danmark, i Skive nærmere bestemt, hos Specialtrykkeriet Arco. De trykker bøger, magasiner, produktkataloger, årsrapporter og meget, meget andet.

Ud over at være med til at justere på de sidste detaljer, forud for produktionen af HÅNDværk bookazine, fik jeg, da jeg var til trykstart, en rundvisning og blev introduceret til de mange muligheder som findes. – De er skrevet bag øret!

Det føles trygt at arbejde et sted hvor medarbejderne åbenlyst er både dygtige og passionerede.

Arco tager socialt og miljømæssigt ansvar. Som et led i dette arbejder de målrettet på at minimere deres miljøbelastning.

Dette gøres konkret ved at vælge FSC miljøcertificeret papir. Derved medvirker man direkte til at sikre en forsvarlig skovdrift. FSC er en global mærkningsordning der sikrer at der er sporbarhed i hele kæden fra skoven til slutbrugeren.

Specialtrykkeriet Arco er også svanemærket. Svanemærkets krav relaterer til trykkeriets energiforbrug og brugen af miljø- og sundhedsskadelige materialer og kemikalier, for eksempel flygtige opløsningsmidler. Svanemærkningen garanterer desuden brug af miljørigtige trykfarver, lakker og lim af hensyn til senere papirgenanvendelse.