same, same

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Knive fra Fiskars
Saltkar og Grydeskeer fra Andrea Brugi
Bræt og urtepotte fra Skagerak
Børste og køkkenhåndklæde fra Humdakin
Mel og kartofler fra Stengaarden Øko
Chokolade fra Friis Holm Chokolade
Keramikskål fra Lov i Listed

Same, same tænkte jeg da jeg igen fik lyst til at fotografere mine smukke grydeskeer fra Andrea Brugi og mine yndlingsknive. Har jeg ikke lavet det her foto før? Jo, det har jeg. Jeg har også fotograferet grøntsager og mel og planter i smukke krukker.

Jeg leder hele tiden efter at optimere og forfine og så glædes jeg igen og igen over smukt værktøj og gode råvarer. Ikke så meget nyt under solen med andre ord.

Det skulle lige være urtepotten fra Skagerak, den er ny. Farven er perfekt og størrelsen passer til krydderurter. Urtepotten er glaseret, dejligt fordi den så ikke behøver underskål, og de har tænkt sig godt om hos Skagerak, der medfølger en lille metaldims som kan lave dræn indvendig i potten, smart!

Ellers? Findes der nogen bedre nyhed end nye kartofler? Friskopgravede vel at mærke, jeg bliver så skuffet når jeg køber nye kartofler i mit supermarked, de har været gravet op for længe inden de når frem på hylderne og man kan ikke gnide skrællen af! Und dig selv friskopgravede kartofler, de er værd at rejse efter, jeg kørte til Stengården i Farum, hvor jeg også køber mel! Og så har jeg i øvrigt fået fingrene i en børste som er helt perfekt til de nye kartofler, den er fra Humdakin, hverken for blød eller for hård!