Sikke en fest

I søndags fejrede Katrine Klinken og jeg vores fælles bogudgivelse MÆT, det gjorde vi i Cafe Polykrom på Den Frie på Oslo Plads.

Er der en cafe på Den Frie, spørger du? Det gjorde jeg også, og samtlige gæster sagde: Hvor er her fint, her har jeg aldrig været før!

Det er der en grund til, stedet er relativt nyt. Cafeen ligger i smukt istandsatte lokaler i kældrene under udstillingsbygningen og i godt vejr også udenfor på hjørnet af Oslo Plads nr 1.

Lokalerne rummer ud over cafeen også Poesiens Hus. Poisiens Hus fungerer som et bibliotek for danske poesiudgivelser og arrangerer desuden en række litterære events og workshops.

Cafeen er drevet af Peter Otto Hansen, som også står bag Ramenrestauranten Fermet. I dagens anledning havde Peter lavet mad efter MÆT, og stod i øvrigt for servering af en skøn solbær is-te.

I rummet bag cafeen havde jeg iscenesat en udstilling af design og kunsthåndværk, en opdækning i 11 kuverter, alle med mange farver, mange former, mange materialer og effekter fra mange forskellige aktører. Der blev handlet kogebøger, og mange fik også et stykke kunsthåndværk med sig hjem.

1000 tak til alle som kom og gjorde dagen til noget særligt

1000 tak til alle som bidrog med produkter.

Til de som ikke kom, eller som ikke fik handlet: MÆT kan købes hos din lokale boghandler eller her.

Kunsthåndværket får du fat på hos de respektive:

Andrea Brugi

Charlotte Serup

Eat a Plate

Gerner Jahncke

Glassmedjen

Gurli Elbækgaard

Hanne Bertelsen

Hornvarefabrikken

Karin Blach NIelsen

Karin Carlander

Line Rønnest

Maj-Britt Zelmer Olsen

Noyer

Ro Collection

Skagerak