Sir Paul og Mr Richardt

Reklame for
Photo Rigetta Klint
Øjenklinikken KATARAKT

“You can find inspiration in everything. And if you can't, look again”

Fortærsket frase men ikke mindre sand af den grund og helt aktuel fordi manden bag udsagnet (og bogen med samme titel) Sir Paul Smith har været i København for at deltage i åbningen af hans butik i indre København. Nærmere bestemt den ejendom hvor min første Københavnerbutik lå, adressen er Christian IX’s Gade 2.

Den evigt nysgerrige og passionerede Paul Smith har levet efter sit eget ord og er, trods sine 72 år heraf 48 år i modebranchen, stadig vågen og nysgerrig. Paul Smith har selvfølgelig forstået, at tidens krav er bæredygtighed og forklarer til min morgenavis, at hans virksomhed, som han i øvrigt ejer selv og dermed har fuld kontrol over, i sit udgangspunkt altid har satset på kvalitet og langsigtede garderobeinvesteringer, i sig selv en bæredygtig tankegang som er lige i min ånd.
Paul Smiths butikker er eklektiske samlinger af tøj, kunst og kuriosa. Jeg er vild med hans univers, og jeg synes om hans tøj, både den del som er diskret og let anvendeligt, og det som i farvevalg og mønsterbillede udfordrer min langt mere minimalistiske stil. Især er jeg vild med hans herretøj, og jeg kender en, det passer godt til, han er glad for farver og for mønstre.

Faktisk kender jeg ham ret godt, og når talen falder på inspiration og passion så er han en evig kilde til inspiration og har bragt mig på sporet af at bruge langt mere farve end tidligere.

Han er øjenlæge, og han er min mand, Richardt Hansen. Richardt har netop skrevet sit blogindlæg nr. 100 om øjensygdomme og relaterede emner. Mon ikke mit virke var til inspiration for ham, da han påbegyndte den rejse som blogger for 1 ½ år siden? For mig er det i al fald en daglig inspiration at følge ham og at få indblik i en helt anden type erhverv end mit eget, og jeg læser mere end gerne med på bloggen, som han i øvrigt illustrerer med billeder fra hans kunstsamling. “You can find inspiration in everything. And if you can't, look again”…..

Jeg har skrevet om hans klinik før her Skulle du få behov for grundig passioneret øjenlæge, som baserer sit virke på MANGE års erfaring, kan jeg varmt anbefale at lægge vejen forbi ham og hans personale på Vesterbrogade i København. Klinikken er privat, og der er derfor ingen eller næsten ingen ventetid!