Stor Luksus

Reklame for:
Foto Rigetta Klint
Spaprodukter fra L:A BRUKET
Skemål fra Hornvarefabrikken
Linum Design

Sommerferie – det der ferie er et godt koncept. For første gang i flere år har jeg holdt fri i 3 uger i træk. Well, jeg har lavet et par historier til SLOWFASHIONhouse og til INSTAGRAM, men bortset fra det har jeg holdt ferie. Først en uge i Sverige, de seneste 10 dage har vi malet i huset. Stor luksus, både under vejs og nu at nyde resultatet, mere om det efter ferien!

Jeg har også morgenbadet, ikke hver morgen, men flere gange. Jeg bader sjældent i Skandinavien, jeg synes ikke om koldt vand, men pludselig har jeg forstået fidusen. Helt koldt er det jo heller ikke i år. Jeg nyder varmen i fulde drag, mens jeg naturligvis har medfølelse med dem, som på den ene eller anden måde har besvær med den.

Som om tur til Sverige, maling, strand og vand ikke var luksus nok har jeg forkælet husstandens varme og lidt ømme fødder med badesalt, saltskrub og fodcreme fra Svenske L:A BRUKET. L:A BRUKET holder til på den svenske vestkyst, hvor de både produktudvikler og producerer alle deres produkter. Mange af ingredienserne er hentet i den omkringliggende natur, og det hele dufter himmelsk. Såvel produktsortiment, duftene som æstetikken er indbegrebet af svensk naturlighed og hører selvfølgeligt sammen med den spa tradition, som findes i Varberg, hvor L:A BRUKET er hjemmehørende

L:A Bruket (Lilla Bruket, som betyder den lille fabrik) laver både krops- og ansigtshudpleje. Ansigtsprodukterne har jeg ikke prøvet, men kropsprodukterne og duftolierne er jeg en stor fan af. Hvis du vil se mere L:A BRUKET, så findes deres duftolier med i denne historie.