Træt og glad

Reklame for:
Styling og foto Rigetta Klint
Woden
Bettes

Især glad!


I tirsdags holdt jeg reception for min bog HÅNDVÆRK.

Dejlig, dejlig dag med mange gæster: Venner, samarbejdspartnere, håndværkere og kunsthåndværkere og andet godtfolk, og bogen lever nu sit eget liv derude.

Mange gik hjem med en bog eller flere bøger og med fotoposters under armen, og det strømmer allerede ind med positive tilbagemeldinger. Min intention har været at lave en bog, som kan læses af mange forskellige mennesker og på mange forskellige måder. Det er en billedbog for dem som holder af billeder og en bog at læse i for de, som elsker ord, forhåbentlig er den for mange et både og.

Min mission


Bogen HÅNDVÆRK har en mission, jeg vil gerne sætte fokus på håndværksfagene og på det at have viden, som først og fremmest er lært gennem håndens arbejde, og som kun kan læres gennem øvelse.

Dette er ikke i modsætning til at have en teoretisk viden. Men indfaldsvinklen er forskellig.

Jeg vil gerne kaste lys over, hvad det er for et livsstilsvalg, man foretager sig, når man går ned ad den vej, som indeholder meget praktik


Pleje af trætte fødder


Tale om praktik! – Ugen op til receptionen var jeg på en fotoopgave i Skagen, skøn opgave og lange dage. I weekenden op til receptionen bagte jeg 190 pizza, og siden har jeg pakket bøger og sendt ud i verden. Nu er hænder og fødder ømme, og hovedet er fyldt op.

Til alt held har jeg netop fået Bettes nye ”Hand and Foot Balm” ind på mit regilager, og jeg har beredvilligt ageret prøvekanin – den er god, meget god.

Servicemeddelelse: Brug den ikke, når du netop har taget ren skjorte på, den er fedtet. Den skal på, når du tager dig god tid, og har tænkt dig at holde hænderne i ro og har fødderne behageligt lagt til rette på en taburet eller pakket ind i et bar bomuldssokker. SLOW BEAUTY

Nu går jeg ud i verden og holder lang weekend, jeg er godt gående, for jeg har fået nye sko med korksål fra Woden, også de kan varmt anbefales!

Hvis du vil købe bøger eller fotoposters, sender jeg igen mandag, og du kan bestille her.